Hoe zaken doen met de gemeente

29 mei 2017
Willebroek / Actuasessie

Hoe zaken doen met de gemeente

Kom op maandag 29 mei 2017 zeker naar MAZDA EUROPE in Willebroek, want UNIZO Willebroek presenteert je er een bijzonder boeiende avond!

We bezoeken het LOGISTIEK MAGAZIJN VAN MAZDA EUROPE te Willebroek, een staaltje van logistieke spitstechnologie. En Mazda stelt haar SPLINTERNIEUWE MAZDA CX5 voor.

Daarna informeren we je over “HOE ZAKEN DOEN MET DE GEMEENTE?”.
Jaarlijks besteedt een gemeentebestuur heel wat budget aan producten, diensten en werken.  Tijdens deze avond brengt UNIZO Willebroek het gemeentebestuur in contact met ondernemers uit eigen streek.

Je krijgt een praktische toelichting van professioneel gastspreker ADVOCAAT FREDERICK ONGENA,  OVER DE SPELREGELS OP OVERHEIDSOPDRACHTEN. Meester Ongena is gespecialiseerd in overheidsopdrachten.
Het is soms eenvoudiger dan het allemaal lijkt. En als je weet hoe de gemeente werkt, verhoog je jouw kansen. En je zult merken dan ook kleinere bedrijven perfect leverancier van de gemeente kunnen zijn.

In aanwezigheid van de BURGEMEESTER geven SCHEPENEN EN LEIDINGGEVENDEN VAN DE DIENSTEN VAN GEMEENTE WILLEBROEK concrete informatie over wat Willebroek allemaal uitgeeft aan goederen en diensten, hoe kleine en grote budgetten worden bepaald, hoe wordt aanbesteed en wordt toegekend, hoe de (aankoop)diensten werken, enz…  Zo kunt u als ondernemer met al deze concrete en nuttige informatie aan de slag.
Zo kan je ook een gezicht op deze sleutelfiguren kleven en maakt dit het contact in de toekomst makkelijker. En in de prachtige aula van Mazda Europe kan je al de eerste contacten leggen met de gemeentelijke verantwoordelijken en andere ondernemers.

Een avond om niet te missen! Schrijf zeker in voor 20 mei want het aantal plaatsen is beperkt!

PROGRAMMA
18u30: Welkom met hapje & drankje
19u00: Bezoek aan het Europees logistiek magazijn
20u00: Presentaties van Mazda, gastspreker Frederick Ongena, gemeente Willebroek, leidinggevenden gemeentelijke diensten Willebroek
21u30: netwerk-receptie met hapje & drankje

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
1 x Niet-leden UNIZO: € 25.00
Totaal: 25.00 EUR