De Soirée 2024 van UNIZO Alken was een schot in de roos. Het was een avond vol culinair genot, muzikaal vuurwerk, en een sprankelende sfeer die tot in de vroege uurtjes voortduurde.

De gastronomische hoogstandjes van Bistro Philippe openden de avond en zetten de toon voor een onvergetelijke ervaring. De smaakpapillen werden verwend, en de gezelligheid aan tafel creëerde de perfecte setting voor een avond vol samenhorigheid.

Het muzikale hoogtepunt begon met het sensationele optreden van Double D, dat het publiek meenam op een reis van opwindende beats en ongekende energie. DJ Brialmont zorgde ervoor dat het feest in volle gang bleef, met een mix van hits die de dansvloer deed opleven.

De avond was gevuld met lachen, dansen, en het vieren van ondernemerschap en vriendschap. De positieve vibes waren voelbaar, en de feeststemming bereikte hoogten die nog lang zullen nazinderen.

UNIZO Alken bedankt alle aanwezigen voor hun enthousiasme en inzet om van Soirée 2024 een succes te maken. We kijken reikhalzend uit naar toekomstige evenementen en blijven streven naar een gemeenschap van ondernemers die elkaar inspireert en verbindt.

Nuttig voor jou