Tijdens het netwerkevent 'Biese Exquise', georganiseerd door UNIZO Bilzen-Hoeselt, werden niet alleen contacten gesmeed en inspiratie gedeeld, maar werd er ook een veiling georganiseerd voor twee lokale goede doelen.

In een sfeer van gezelligheid en ondernemerschap kwamen ondernemers van Bilzen en Hoeselt in juni samen tijdens  Biese Exquise. Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de veiling, waarbij een prachtige handgeschilderde handtas van Annemie Martens, bekend van Zennart, en een kunstwerk van de getalenteerde Bart Broekhoven onder de hamer gingen.

De opbrengst van deze veiling, 2550 euro, wordt integraal geschonken aan Sint-Vincentius Bilzen en het Biesotiekje. Deze organisaties zetten zich in voor de ondersteuning van mensen in kwetsbare situaties binnen de lokale gemeenschap.

Voorzitter Diem Huysentruyt, enthousiast over het succes van de veiling, benadrukt het belang van maatschappelijk engagement van ondernemers voor lokale initiatieven. "Dit toont de kracht van onze lokale ondernemersgemeenschap. Samen kunnen we écht een verschil maken in onze stad Bilzen," aldus een tevreden Huysentruyt.

Het evenement was niet alleen een gelegenheid om te netwerken, maar toonde ook aan hoe betrokken ondernemers zijn bij hun lokale gemeenschap. UNIZO Bilzen-Hoeselt toont zich hiermee een voortrekker in het stimuleren van maatschappelijk verantwoord ondernemen en het ondersteunen van lokale goede doelen.

Nuttig voor jou