Overzicht activiteiten

Bijvoorbeeld: 30/03/2017
06 apr 2017

Workshop: Mijn handelszaak optimaliseren

Brussel / Actuasessie
UNIZO organiseert een reeks workshops met als doel de Brusselse handelaars te versterken en professionaliseren. Op 6 april gaat de Workshop ‘Mijn handelszaak optimaliseren’ door.
18 apr 2017

Startersbar

Eizer (Overijse) / Netwerkactiviteit
Heb je er al eens over nagedacht om te starten als zelfstandige? Of ben je pas gestart maar zit je nog met vragen? Tijdens de UNIZO Startersbar kom je in één klap alles te weten over het starten als zelfstandig ondernemer.
21 apr 2017

Starten als zelfstandig ondernemer

Brussel / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Denk je eraan om te starten als zelfstandige? Deze UNIZO infosessie leidt je van A tot Z door het opstartparcours. Een must voor iedereen die wil starten als zelfstandig ondernemer.
25 apr 2017

JOBSTAP: personeelsbeleid in uw KMO

Dilbeek / Cursus
25 apr 2017

Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid op het web?

Brussel / Netwerkactiviteit
UNIZO organiseert een reeks workshops met als doel de Brusselse handelaars te versterken en professionaliseren. Op 25 april gaat de Workshop ‘hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid op het web’ door.
25 apr 2017

Mijn pensioen als zelfstandige & mijn sociale zekerheid

Asse / Cursus
Uw toekomst goed voorbereiden is moeilijk in de drukte van elke dag. Toch gaat u als zelfstandig ondernemer uw toekomst best niet onvoorbereid tegemoet. Op tijd nadenken over later is – zeker voor zelfstandige ondernemers - geen zorg voor later! ...
27 apr 2017

Het Enig Document

Brussel / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Het Enig Document is binnen de hele Europese Unie het basisdocument voor alle douanehandelingen, uw communicatiemiddel als het ware met de douane.
04 mei 2017

JOBSTAP: personeelsbeleid in uw KMO

Oudenaarde / Cursus
08 mei 2017

Retail Expertdag Vlaams-Brabant

Leuven / Cursus
Voldoet uw winkel wel aan de hoge eisen van de consument? Hoe kan u best starten met e-commerce? Maak een persoonlijke afspraak met de UNIZO Retail Experten!
09 mei 2017

OndernemersForum De Digitale Starter

Steenokkerzeel / Cursus
"Dat wisten we niet!" horen we vaak van ondernemers die na een eerste valse start online bergen geld of tijd hebben uitgegeven aan een webshop of een website die niet past bij hun onderneming...