Linkmij (Inclusief ondernemen)

Linkmij (voor inclusief ondernemen) is een hulpmiddel waarmee we in de eerste plaats snel en efficiënt een antwoord willen bieden op je personeelsvragen over het tewerkstellen van medewerkers met een bepaalde persoonsgebonden problematiek.

  • Welke organisaties kunnen me verder helpen en voldoen ze aan mijn vraag?
  • Wat zijn de specificaties van deze organisatie?
  • Welke organisatie voldoet het best aan de behoeften van mijn werknemer en zit het dichts bij mijn onderneming.

Hier kan u  zelf op zoek gaan naar een antwoord op uw hulpvraag en deze van uw werknemer. Via deze weg kan u rechtstreeks contact opnemen met organisaties die instaan voor de begeleiding van uw werknemer.

Concreet kunnen deze organisaties u ondersteunen bij allerlei vragen betreffende de tewerkstelling van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Zoek organisaties die uw onderneming verder kunnen helpen met deze personeelsvragen:


Er werden 55 resultaten gevonden voor uw zoekopdracht
Ondersteun jij bedrijven in de tewerkstelling van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Voeg een sociale onderneming toe
Alternatief
Alternatief helpt mensen een job te vinden die past bij hun talenten. We hebben een aanbod voor werknemers, werkzoekenden en bedrijven. Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext.
Runkstersteenweg 134 3500 Hasselt
Antwerp Management School stelt voor: gratis ID@Work-test
Is uw bedrijf klaar voor werknemers met verstandelijke handicap? Doe de ID@Work-test op inclusieophetwerk.be. U krijgt onmiddellijk overzichtelijke feedback en u kunt een uitgebreid profielrapport met advies et doorverwijzing aanvragen. Helemaal gratis.
St. Jacobsmarkt 9-13 2000 Antwrpen
Algemene contactgegevens
tel:
+32 032654758
Arktos vzw Vlaams-Brabant (WIJ project, Werkinleving voor Jongeren)
Voor jongeren tussen 18-25 jaar die zonder diploma op de arbeidsmarkt komen. WIJ duurt 1 j. Bestaat uit oriëntering en effectieve begeleiding van jongeren richting vast werk en/of opleiding. Jongeren worden ook opgevolgd op werkvloer. Werkplekleren....
Glasblazerijstraat 57 3000 LEUVEN
Algemene contactgegevens
tel:
+32 489320010
Werkzaam voor:
Thema's:
AZERTiE
AZERTiE is de gespecialiseerde matchmaker voor WG, WN en WZ wanneer functiebeperkingen in het spel zijn. AZERTiE biedt de nodige ondersteuning in uw HR-beleid bij re-integratie en organiseert verschillende workshops in uw bedrijf rond thema's als burn-out
Boddenveldweg 11 3520 Zonhoven
BLM VZW Genk
BLM heeft een ruime ervaring in het begeleiden van werkzoekenden naar de arbeidsmarkt. Vanuit verschillende projecten hebben wij regelmatig goede kandidaten voor diverse sectoren. Een vlotte opstart, begeleiding en nazorg horen hier bij.
Nieuwpoortlaan 25/2 3600 Genk
Algemene contactgegevens
tel:
+32 89364445
Brailleliga GOB, Expertisecentrum Visus & Werk
GOB Brailleliga, Expertisecentrum Visus & Werk, erkend door VDAB en lid van FeGOB, heeft een jarenlange expertise op vlak van opleiden, bijscholen, begeleiden, bemiddelen van personen met een visuele beperking, in samenspraak met werkgever en werkvloer.
Engelandstraat 57 1060 Brussel
Algemene contactgegevens
tel:
+32 025333211
Werkzaam voor:
Thema's:
De Lift vzw
De Lift bundelt de krachten van Steunpunt Tewerkstelling en Werkvormm, om opleidingen lassen, hulpelektricien en keukenmedewerker aan te bieden. Dit in nauwe samenwerking met VDAB en het bedrijfsleven.
Kwekerijstraat 61a 2140 Borgerhout
De Ploeg vzw
De Ploeg staat voor duurzame tewerkstelling voor iedereen. We slaan bruggen tussen werkgevers, (kandidaat-)werknemers en de ruimere werkomgeving. Ondernemingen ondersteunen we graag bij hun maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam HR-beleid.
Duinstraat 76 2060 Antwerpen
De Werkplekarchirecten - Wonen en Werken vzw
Zie ons als een kosteloos advieskanaal dat tegelijk via werkplekleren zorgt voor een duurzame invulling van uw vacature. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe job worden door ons intensief begeleid en krijgen een kans via leren op de werkvloer.
Ijzerenmolenstraat 2 3001 Heverlee
Algemene contactgegevens
tel:
+32 496161544
De Werkplekarchitecten - Compaan
Compaan wil op een duurzame manier mensen met onderbenutte talenten op een duurzame en efficiënte manier activeren en integreren op de arbeidsmarkt, in samenwerking met de bedrijfswereld, en zo ook bijdragen tot een betere economie.
Antwerpsesteenweg 573 9040 Sint-Amandsberg
De Werkplekarchitecten - vzw Argos
Sinds 1985 is vzw Argos actief in het organiseren van vorming en begeleiding voor de kansengroepen. In 1989 opgestart met een sociale economie initiatief en de herinschakeling van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Fochlaan 1/2A 8900 IEPER
De Werkplekarchitecten – Mentor
Mentor ondersteunt u als werkgever in het uitbouwen van uw duurzaam loopbaanbeleid. Daartoe inspireert én adviseert Mentor u als KMO vanuit haar expertise in het coachen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Wandelweg 11a 8500 Kortrijk
De Winning
De Winning zijn doel is samen groeien en ondernemen. Daarbij zijn ze bij De Winning ervaren in het ondernemen en bieden ze kansen aan de mensen uit de kansengroepen. Deze kennis draagt ook bij tot duurzame samenwerkingen met bedrijven in de profit.
Sint-Ferdinandstraat 1 3560 Lummen
de Winning
de Winning is een sociale onderneming die werkt aan een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen.
Sint-Ferdinandstraat 1 3560 Lummen
Algemene contactgegevens
tel:
+32 013531159
Werkzaam voor:
Thema's:
de Winning
de Winning is een sociale onderneming die werkt aan een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen
Sint-Ferdinandstraat 1 3560 Lummen
Algemene contactgegevens
tel:
+32 13531159
Werkzaam voor:
Dienst Werk (Stad Gent)
U bent een Gentse werkgever? Dienst Werk van de Stad Gent luistert naar uw vraag en brengt u in contact met de relevante lokale partners. Wij ondersteunen u bij het begeleiden van uw nieuwe stagiairs en werknemers uit de kansengroepen.
Botermarkt 1 9000 Gent
Een goeie werknemer is een goeie werknemer
We geven een dag gratis consultancy aan je KMO (max. 250 werknemers) om je aanwervingsbeleid door te lichten en te verbeteren. Dankzij doordachte aanwervingsprocedures vind je gemakkelijker goede kandidaaten voor je vacatures.
Huidevettersstraat 165 1000 BRUSSEL
Algemene contactgegevens
tel:
+32 025021128
Galilei Employability
Bij Galilei Employability begeleiden onze gedreven coaches werkzoekenden naar een duurzame tewerkstelling, van jong tot oud, hooggeschoold tot laaggeschoold, laagtaalvaardig, anderstalig, .... en dit in nauwe samenwerking met VDAB.
Antwerpsesteenweg 468 9040 Sint-Amandsberg
Greop INTRO vzw
De werkgever met nood aan: selectie en werving van werknemers, job- en taalcoaching, loopbaanbegeleiding, outplacement, opleiding, informatie over loonkostverlagende maatregelen en werkplekleren kiest voor Groep INTRO. We werken samen richting groei!
Schepen Dejonghstraat 18 3800 Sint-Truiden
Groep INTRO vzw
De werkgever met nood aan: selectie en werving van werknemers, job- en taalcoaching, loopbaanbegeleiding, outplacement, opleiding, informatie over loonkostverlagende maatregelen en werkplekleren kiest voor Groep INTRO. We werken samen richting groei!
Onze Lieve Vrouwestraat 52 2800 Mechelen

Pagina's