Overzicht activiteiten

Bijvoorbeeld: 30/03/2017
31 mrt 2017

Startlening+ aanvragen?!

Leuven / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Je bent een starter op zoek naar voordelig startkapitaal? Of je bent een nieuwe ondernemer op zoek naar een goede financiering voor je investering? Dan biedt Startlening+ voor jou een oplossing. ...
05 apr 2017

UNIZO Ondernemerstrefpunt @ Lions Rad Tienen

Tienen / Netwerkactiviteit
De voorzitter en het bestuur van UNIZO Tienen-Hoegaarden-Boutersem nodigen jullie uit voor hun ONDERNEMERSTREFPUNT
06 apr 2017

Ondernemerscafé @ UNIZO Boortmeerbeek

Boortmeerbeek / Netwerkactiviteit
Kom naar ons eerste ondernemerscafé met als thema 'hybride wagens' m.m.v. garages Jennes, Ottevaere, Vanderborght en Vertommen. 7 hybride wagens staan ter beschikking voor info of test...
06 apr 2017

Workshop: Mijn handelszaak optimaliseren

Brussel / Actuasessie
UNIZO organiseert een reeks workshops met als doel de Brusselse handelaars te versterken en professionaliseren. Op 6 april gaat de Workshop ‘Mijn handelszaak optimaliseren’ door.
18 apr 2017

Workshop Business Model Canvas

Brussel / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Je hebt een fantastisch product of dienst. Schitterend… nu moet je er nog een business model rond bouwen. Met de methodiek Business Model Canvas kan dit. Tijdens deze interactieve workshop leer je je business model voor te stellen in een canvas.
18 apr 2017

Startersbar

Eizer (Overijse) / Netwerkactiviteit
Heb je er al eens over nagedacht om te starten als zelfstandige? Of ben je pas gestart maar zit je nog met vragen? Tijdens de UNIZO Startersbar kom je in één klap alles te weten over het starten als zelfstandig ondernemer.
18 apr 2017

OndernemersForum De Makers - Handmade

/ Netwerkactiviteit
Een traject op maat van Makers.
19 apr 2017

Ladies @ UNIZO Hageland

Hoeleden / Netwerkactiviteit
Op woensdag 19 april 2017 plaatsen wij de dames even in de schijnwerper met een heuse Ladies Night! Wij verwelkomen jou graag bij Schoenen Ruytings te Hoeleden voor een inspirerende infosessie onder dames.
20 apr 2017

OndernemersForum Boost uw verkoop (sales)

Kessel-Lo / Netwerkactiviteit
Met dit traject krijgt u heel wat kapstokken die u kan gebruiken in uw commerciële activiteiten. Telkens met praktische tips om uw commerciële vaardigheden en –activiteiten verder te optimaliseren.
20 apr 2017

OndernemersForum Starten vol ambitie

Kessel-Lo / Netwerkactiviteit
Met dit traject krijgt u een algemene en brede fundamentele basis voor uw startende onderneming. U krijgt informatie rond marketing, communicatie, verkoop en financieel beheer.