Overzicht activiteiten

Bijvoorbeeld: 26/02/2017
07 mrt 2017

OndernemersForum Leadership en coaching: sterker door inzicht in uw (insights) profiel

Steenokkerzeel / Netwerkactiviteit
In een continu veranderde context evolueren ook de verwachtingen naar ondernemers. De tijd van “Demand and control” is voorbij en dient plaats te maken voor coachen, visie belichamen, omgaan met en voorgaan in veranderingsprocessen.
07 mrt 2017

Slimme e-tools voor de vrije beroeper

Wezemaal / Actuasessie
Wist u dat er talloze online toepassingen bestaan voor agendabeheer, back-ups, statistieken, project- en timemanagement, website beheer... Vaak mag u die zelfs geheel of gedeeltelijk gratis gebruiken.
08 mrt 2017

Cursus boekhouding voor de eenmanszaak of vennootschap

Leuven / Cursus
Boekhouding zelf beheren? Kunnen meepraten met je boekhouder? Dan is deze praktische cursus iets voor jou! ...
09 mrt 2017

Inspiration@lunch - Wat zijn de mogelijkheden van PMV voor u?

Machelen / Actuasessie
Op donderdag 9 maart 2017 organiseert UNIZO Vlaams-Brabant en Brussel i.s.m. Agentschap Innoveren en Ondernemen en PMV een exclusieve lunchmeeting voor een selecte groep KMO-ondernemers. Deze lunch vindt plaats in Restaurant 'TASTE' in Vilvoorde...
09 mrt 2017

Help, de fiscus staat voor mijn deur! Wat je moet weten over jouw rechten en plichten.

Boortmeerbeek / Actuasessie
Wat mag de fiscus en nu wel en wat niet? In deze actuasessie brengen we jou bij wat jouw rechten en plichten zijn bij fiscale controle.
14 mrt 2017

Word een Local Hero in 7 stappen

Haacht / Actuasessie
"Beter een ‘grote kleine’, dan een ‘kleine grote’." Dat is het verrassende antwoord van marketingexpert Kurt Ostyn op de vraag hoe de lokale handelaar of ondernemer zich best kan wapenen tegen grote winkelketens, multinationals, .....
16 mrt 2017

Workshop Business Model Canvas

Leuven / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Je hebt een fantastisch product of dienst. Schitterend… nu moet je er nog een business model rond bouwen. Met de methodiek Business Model Canvas kan dit. Tijdens deze interactieve workshop leer je je business model voor te stellen in een canvas.
17 mrt 2017

Starten als zelfstandig ondernemer

Brussel / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
Denk je eraan om te starten als zelfstandige? Deze UNIZO infosessie leidt je van A tot Z door het opstartparcours. Een must voor iedereen die wil starten als zelfstandig ondernemer.
20 mrt 2017

Mijn handelszaak optimaliseren

Schaarbeek / Actuasessie
UNIZO organiseert een reeks workshops met als doel de Brusselse handelaars te versterken en professionaliseren. Op 20 maart gaat de workshop 'Mijn handelszaak optimaliseren' door...
21 mrt 2017

Help, de fiscus staat voor mijn deur! Wat je moet weten over jouw rechten en plichten.

Londerzeel / Actuasessie
Wat mag de fiscus en nu wel en wat niet? In deze actuasessie brengen we jou bij wat jouw rechten en plichten zijn bij fiscale controle.