Over UNIZO provincie Antwerpen

UNIZO Provincie Antwerpen verenigt alle Antwerpse ondernemers

Ondernemersnetwerk voor groei en welvaart

UNIZO provincie Antwerpen behartigt de belangen van ondernemers bij de overheid, bij de sociale partners, in de media en de publieke opinie. Via belangenbehartiging, advies, begeleiding en informatie werken we aan een ondernemersvriendelijk beleid in onze provincie.

Iedere ondernemer telt

UNIZO provincie Antwerpen verenigt alle ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in de provincie. Eenmanszaak of groei-KMO? Zelfstandige in hoofdberoep of bijberoep? Jong, oud, man, vrouw, ambachtelijke beroepen, winkeliers, freelancers … We zijn er voor iedereen en dat in alle sectoren. 

54 lokale afdelingen

UNIZO provincie Antwerpen is stevig verankerd via 54 lokale ondernemersverenigingen (afdelingen), verspreid over de hele provincie. Zij worden gerund door ondernemers zoals uzelf en worden bijgestaan door onze medewerkers. Hierdoor kan UNIZO een actieve rol spelen in adviesorganen zoals Raden voor Lokale Economie, Gemeentelijke Commissies voor Ruimtelijke Ordening, Milieuraden … Zij volgen het gemeentelijke beleid op de voet op en leggen de nodige contacten met alle mandatarissen. Ook op provinciaal, Vlaams, federaal en Europees niveau zorgt UNIZO uiteraard voor gelijkaardige contacten.

Een sterk team tot uw dienst

UNIZO provincie Antwerpen wordt ondersteund door een team van 24 gemotiveerde en deskundige medewerkers. Maar u als ondernemer bent de ruggengraat van onze organisatie! We garanderen uw inbreng via onze lokale en regionale ondernemersverenigingen en via alle aangesloten sectororganisaties. Als vereniging die interne democratie hoog in het vaandel voert, hebben de leden-ondernemers altijd het eerste en het laatste woord bij UNIZO provincie Antwerpen.

Contacteer ons

Meer weten over fiscaliteit, milieuwetgeving, handelspraktijken, energiebeleid, ruimtelijke ordening of mobiliteit? Contacteer ons voor de meest actuele info nuttig voor jouw onderneming. Ook voor de begeleiding van starters en KMO’s kan u bij UNIZO provincie Antwerpen terecht.

UNIZO provincie Antwerpen op de sociale media

Facebook: www.facebook.com/unizoprovincieAntwerpen
Twitter: @UNIZOAntwerpen www.twitter.com/UNIZOAntwerpen 
LinkedIn: www.linkedin.com/company/unizo-provincie-antwerpen/