Guido Vandewouwer, medezaakvoerder van Optiek Ilse Gerard in Beringen Mijn, neemt de fakkel over van Lynn Daniels als co-voorzitter van UNIZO Beringen.
Guido neemt al jaren een belangrijke rol op in het bestuur van UNIZO Beringen, en dit al van bij de oprichting van UNIZO Beringen in 2014. Hij is zeer actief en gedreven binnen het bestuur en tevens afgevaardigde in de gemeentelijke adviesorganen GECORO en de Stedelijke Middenstandsraad.

Guido“In mijn voorzitterschap wil ik inzetten op enkele kernpunten. Eerst en vooral wil ik mijn bestuursploeg verder uitbreiden met geëngageerde ondernemers, zodat we samen nog beter voor de lokale ondernemers kunnen opkomen. We hopen snel weer de draad te kunnen opnemen van onze fysieke netwerkevents en infosessies, want in deze bizarre tijd merk ik veel behoefte van collega’s om elkaar terug te kunnen ontmoeten. Daarenboven verwacht ik samenwerking met het stadsbestuur waar overleg en dialoog mogelijk is rond allerhande belangenbehartigende dossiers en willen we de lokale ondernemers informeren en connecteren."

Guido vervangt Lynn Daniels van Berrevoets Hekken en Poorten die sinds 2017 co-voorzitter was van UNIZO Beringen, samen met Patrick Coun. Na 4 jaar co-voorzitterschap en nu met de verhuis van het bedrijf naar de Kapelstraat in Heusden-Zolder is het tijd voor Lynn om de fakkel door te geven aan Guido. Lynn is wel woonachtig in Beringen en blijft ook actief als bestuurslid bij UNIZO Beringen.

Lynn“Het is met spijt in het hart dat ik het co-voorzitterschap van UNIZO Beringen vaarwel zeg. Door de verhuis van het bedrijf voelde ik dat het tijd was om een stapje achteruit te zetten. Met heel veel plezier zal ik al de unieke ervaringen van de voorbije jaren verder delen met het bestuur van UNIZO Beringen om zo de lokale ondernemers mee te ondersteunen. Ik zeg het co-voorzitterschap dan wel vaarwel, maar UNIZO Beringen zeker niet. Bedankt aan het bestuur voor het vertrouwen de afgelopen 4 jaar met een extra dank je wel voor Patrick, voor de hechte samenwerking. En uiteraard bedankt Guido, dat jij met veel goesting het voorzitterschap met Patrick gaat verderzetten." 

Dus na 4 jaar co-voorzitterschap met Lynn krijgt Patrick Coun van Mezzehuis in Koersel nu een nieuwe compagnon aan het roer van UNIZO Beringen en hij kijkt er alvast naar uit.

Patrick“Ik wil als eerste Lynn bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren. Het is altijd leuk om iemand te hebben waarmee je even kan praten voordat je actie onderneemt. Met Guido komt er een zeer ervaren persoon de voorzittersploeg versterken. Vanuit de samenwerking met Guido als bestuurslid weet ik dat hij een zeer gedreven persoon is, die graag mee aan de kar trekt. Ik kijk er alvast naar uit om samen met Guido een duo te vormen als voorzitters. Samen met Guido wil ik ook de bestuursleden van UNIZO Beringen bedanken voor hun inzet in deze moeilijke tijden. We hopen weer snel plaatselijke netwerkactiviteiten en infosessies te kunnen organiseren om de lokale zelfstandigen te connecteren, te informeren en te adviseren.”

Nuttig voor jou