Het Aerts Paradijs, met zaakvoerder Jeroen Aerts, is gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke sterke dranken, zoals gins, grappa, kersenlikeur en appelstook, bieren en appelsap. Het bedrijf, gevestigd in Beringen, combineert traditionele productiemethoden met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om unieke en smaakvolle dranken te creëren die symbool staan voor de essentie van lokaal vakmanschap.

“Het behalen van het Handmade in Belgium-label is een enorme eer voor ons” zegt Jeroen Aerts. “Het bevestigt onze toewijding aan kwaliteit en ons streven om authentieke, lokaal geproduceerde dranken te leveren. Dit label is een erkenning van ons harde werk en onze passie”.

Het Aerts Paradijs werd opgericht in 1995 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige, ambachtelijke dranken. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten die allemaal met zorg en aandacht voor detail worden vervaardigd.

Erkenning van UNIZO Limburg

Het HIB-label van UNIZO biedt consumenten de zekerheid dat zij authentieke Belgische producten kopen die met de hand en op kleine schaal zijn vervaardigd. Dit label wordt toegekend aan ondernemers die zich inzetten voor kwaliteit en lokale productie, zoals Het Aerts Paradijs.

Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg: “Het Handmade in Belgium-label staat voor vakmanschap en lokale productie. Door dit label te dragen toont het Aerts Paradijs aan dat zij zich inzetten voor het behoud van traditionele productiemethoden en de promotie van lokaal gemaakte kwaliteitsproducten.” Het label werd uitgereikt door Bart Lodewyckx en Guido Vandewouwer in aanwezigheid van burgemeester Thomas Vints.

www.handmadeinbelgium.com

www.hetaertsparadijs.be

Op de foto van links naar rechts:  Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder UNIZO Limburg - Guido Vandewouwer, voorzitter UNIZO Beringen – Jeroen Aerts, zaakvoerder Het Aerts Paradijs – Thomas Vints, burgemeester Beringen.

Nuttig voor jou