Met grote trots kondigt Gordijnen Myriam & Zoon, een gerenommeerd familiebedrijf gespecialiseerd in raamdecoratie en interieurinrichting, aan dat zij het Handmade in Belgium (HIB) label van UNIZO hebben ontvangen. Dit label erkent hun toewijding aan vakmanschap en de productie van hoogwaardige handgemaakte producten op kleine schaal.

Myriam, samen met haar zoon Martijn en hun team, zijn al jaren een begrip in Bilzen en omstreken voor hun op maat gemaakte raamdecoraties en interieurontwerpen. Met een aanbod dat varieert van gordijnen en jaloezieën tot kussens en stoelbekleding, staat het bedrijf bekend om zijn kwaliteit en persoonlijke benadering.

Het HIB-label onderstreept de authenticiteit, het ambacht en de lokale productie van de producten. Gordijnen Myriam & Zoon voldoet aan de strenge criteria van het label, waaronder de schaalgrootte van de productie, de hoeveelheid handwerk en de keuze van materialen.

We maken van elk huis een thuis

"Dit label is niet alleen een erkenning voor ons harde werk, maar versterkt ook het vertrouwen van onze klanten in de unieke kwaliteit die wij bieden," zegt Myriam. "Elk stuk is gemaakt met passie en precisie, gericht op duurzaamheid en esthetiek. We werken met de beste materialen en technieken om van elk huis een thuis te maken.”

Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg "Het Handmade in Belgium-label is een erkenning van het vakmanschap en de toewijding van ondernemers zoals Myriam. Het is een bewijs van hun inzet om hoogwaardige, lokaal geproduceerde producten te leveren."

Gordijnen Myriam & Zoon nodigt iedereen uit om hun showroom te bezoeken en zelf de kwaliteit en vakmanschap te ervaren die erkend is met het Handmade in Belgium label.

 

Nuttig voor jou