Ilse De Poot neemt op de Nieuwjaarsborrel de voorzittersfakkel over van Sylvia Dries.

Wie is Ilse?

Ik ben geboren in Nederland en opgegroeid in Bocholt-Kaulille. Reeds 18 jaar deel ik mijn leven met mijn vrouw, Nele Ooms, die actief is als zelfstandige thuisverpleegkundige in de regio Bocholt. Samen hebben we een dochtertje, Elena.

Tijdens de jaren van groei en uitdagingen bij AID Glass heb ik veel geleerd in het ondernemerschap. Ik ga geen uitdaging uit de weg en neem graag risico's. Het meest voldoening schenkende voor mij is het samenwerken met mensen om gezamenlijk groei te realiseren, te luisteren en doelstellingen te behalen met elkaar.

Wat is AID Glass?

Ruim 26 jaar geleden richtte ik samen met mijn broer het voormalige Atelier Inter Design op, nu bekend als AID Glass (B2B). Wij zijn een productiebedrijf voor glasverwerking met een capaciteit van 900 ton glas, waar we op maat gemaakte producten van veredeld glas leveren, zoals gelaagd glas voor balustrades, glazen deuren vervaardigd uit onze eigen hardingsoven, spiegels, decoratieve beglazing en dubbelglas voor de raamsector. Mijn rol binnen het bedrijf is CEO, en we hebben inmiddels 43 medewerkers. In 2017 hebben we tevens een tweede bedrijf opgericht genaamd "MIG | Meester In Glas" (B2C).

Ilse als voorzitter

Binnen UNIZO Bocholt heerste de “ons kent ons” cultuur. Als voorzitter wil ik samen met het bestuur inzetten om ondernemers in Bocholt bij elkaar te brengen. Samenwerken is de sleutel tot succes!

Als voorzitter vind ik het belangrijk om ondernemers een stem te geven en naar hen te luisteren, zodat we samen vooruitgang kunnen boeken in hun behoeften en ambities. Dit jaar is bijzonder omdat ondernemers hun zegje kunnen doen tijdens verkiezingen, en wij willen hen ondersteunen en springplank zijn bij het stellen van vragen aan politieke partijen.

"Als UNIZO Bocholt zijn wij het contactpunt, aanspreekpunt en luisterend oor voor alle lokale, zelfstandige ondernemers en vertegenwoordigen wij hen naar de gemeente en gemeenschap."

Vol enthousiasme en positiviteit ga ik als voorzitter deze uitdaging aan. Maar om echt een verschil te maken, hebben we jullie hulp nodig! Laten we samenwerken en een impact creëren voor jullie, de ondernemers in Bocholt.


Klink samen met ons!

Start het jaar met ons op 18 januari tijdens de gezelligste Nieuwjaarsborrel van Bocholt in de kerk van Reppel.
Zowel Sylvia Dries, ik zelf en alle andere bestuursleden van UNIZO Bocholt kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen te proosten op een bruisend jaar!

Heb je vragen of wil je iets delen? Neem gerust contact met mij op of met een van onze gedreven bestuursleden. Samen kunnen we het verschil maken!

Bedankt voor jullie vertrouwen.

 

Nuttig voor jou