Beste Ondernemer

Met , respectievelijk op 31 juli en 1 augustus hebben we 2 gloednieuwe evenementen in onze gemeente. Beide kaderen volledig in de visie van "leven in de brouwerij" en vormen een mooi vervolg op onze krasloten actie.

Op 31 juli kan je in heel wat Bocholter horeca zaken genieten van live muziek. Brouwerij Martens heeft voor deze avond een zeer mooie inspanning geleverd naar de horeca zaken toe om ook hun na een zware periode een hart onder de riem te steken. 

Welke optredens in welke horeca zaken plaats vinden ontdek je op onze website. 

 

Ontdek hier de optredens:
 
Sezoens Trail

De Sezoens trail vindt plaats op 1 augustus. Dit gloednieuw en uniek evenement neemt je mee op een route van 7,5 km langs alle leuke thema's die je de afgelopen tijd hebt moeten missen. Wat dacht je van carnaval in het Beukenhof, de Boggeter Revue onder de brug, de Foute Party op het bibliotheekplein of 'Towmorrolent' aan de rotonde? Aan sfeer in de Bocholter straten geen gebrek!

Maar er is nog meer! Deze trail laat je niet alleen de mooiste plekjes van Bocholt zien, je doorkruist ook heel wat iconische gebouwen. Kijk je ogen uit in de brouwzaal van de brouwerij, ontdek Bocholter geschiedenis in het Brouwerijmuseum, geniet van de vergezichten van op het dak van De Steen en nog zoveel meer.

De Sezoens Trail is voor iedereen toegankelijk want je kan het traject ook wandelend afleggen.

  • De eerste lopers/wandelaars vertrekken om 13u00 en de laatste om 14u00.
  • De Sezoenstrail Bocholt is een niet competitief event. Er is geen tijdsregistratie aanwezig.
  • Elke deelnemer ontvangt 2 drankbonnen.
  • Deelnemers vragen we om stipt om 18u00 terug aan de eindmeet te arriveren.
  • Om 18u00 start het optreden van Double-D. Doe jij mee?

TIP: maak van jullie deelname een teambuilding, net zoals Brouwerij Martens dat doet! Zo steun je niet enkel het evenement maar maak je er ook nog een extra leuke dag van!

 

Nuttig voor jou