UNIZO Limburg en SalesWise slaan de handen in elkaar:

een partnerschap waar vertrouwen en innovatie in sales centraal staan. Samen zetten we in op duurzame groei en diepgaande klantrelaties. Met SalesWise's expertise in 'sales-as-a-service', bouwen we aan toekomstbestendige commerciële strategieën. Dit partnerschap staat voor een nieuwe visie op verkopen—transparant, oprecht en volledig geïntegreerd. 

Cold calls of gladde praatjes?
SalesWise bewijst dat verkopen anders kan

Met een jarenlange ervaring in sales sloegen Gunter en Yves, samen met nog twee andere vennoten, in 2016 de handen in elkaar. Niet als volgers, maar als pioniers in sales-as-a-service. Met een unieke salesvisie, een gezonde dosis lef en heel veel passie voor het vak.

Yves Willems en Gunter America van SalesWise

“Iedereen kent wel het stereotype van de gladde verkoper met zijn verkooppraatjes. Daar geloven wij niet in”, vertelt Yves. “In onze salesvisie staat vertrouwen voorop. Verkopen draait namelijk om luisteren, eerlijk zijn en een band opbouwen. Een warm gesprek, waarbij altijd gezocht wordt naar de vraag achter de vraag. Pas dan kan je de klant precies geven wat hij nodig heeft. En dat leidt tot een duurzame samenwerking.”

Iedereen kent wel het stereotype van de gladde verkoper met zijn verkooppraatjes. Daar geloven wij niet in.

Yves Willems - SalesWise

Sales insourcing

SalesWise ontzorgt bedrijven van A tot Z met dienstverlening in sales insourcing. Van het leggen van het eerste contact tot het sluiten van de deals. In 2016, toen Yves en Gunter SalesWise oprichtten, bestond dat nog amper. “Het inhuren van externe expertise op het vlak van marketing, juridisch advies, IT of HR was doodnormaal”,zegt Gunter. “Dus waarom niet voor verkoop? Sales is immers de motor van elk bedrijf.” Die sales gebeuren vandaag nog vaak reactief, waarbij er wordt gewacht tot de potentiële klant zelf komt aankloppen. “Maar er gaat een totaal andere wereld open wanneer je proactief contact maakt met klanten”, legt Gunter uit. “Met ons team van salesprojectmanagers nemen we dat proces in handen bij onze klant. Daarbij worden we tijdelijk onderdeel van het team van de klant, want verkopen is inderdaad niet iets wat je uitbesteedt. Wij stappen mee aan boord.” UNIZO Limburg is alvast overtuigd en sloot onlangs een exclusief
partnership met SalesWise.

Sales recruitment

SalesWise ondersteunt bedrijven ook op het vlak van rekrutering van salesprofielen. Yves: “Rekruteren is vandaag meer dan ooit sales. Met de krapte op de arbeidsmarkt is het de werkgever die de werknemer moet overtuigen, niet langer andersom. Hoe oprechter en overtuigender het rekruteringsproces is, hoe groter de kans dat de werknemer uiteindelijk bij jou aan de slag gaat.”

Verkopen is een bijzondere tak, maar geen vak op zich. Verkopen staat ten dienste van een hele organisatie.

Gunter America - SalesWise

Verkopen is topsport

“We vergelijken ons vak graag met die andere passie van ons, de Formule 1”, vult Gunter aan. “Want net als daar gaat snelheid hand in hand met behendigheid, en is teamgeest even belangrijk als persoonlijke drive. En net als in de Formule 1 is verkopen een precisiespel. Waarbij elk klein detail je voorsprong kan vergroten. Kortom, verkopen is een bijzondere tak, maar geen vak op zich. Verkopen staat ten dienste van een hele organisatie. Dat vraagt om verantwoordelijkheid en inzicht. Onze focus ligt op ‘doordacht’ verkopen, en pas dan op ‘veel’ verkopen. Wij zien graag alle wijzertjes op het dashboard in het groen.”

Onze KMO partners

Vicky Thoelen
PR & Communicatie, Events: manager