UNIZO De Panne - Adinkerke organiseerde een bijzonder geslaagde editie van de Beaufort Express. Dit evenement, dat plaatsvond op 18 juni, bood de deelnemers een unieke kans om de kunstwerken en installaties van de "Beaufort 24 | Triënnale Beaufort" te verkennen, onder begeleiding van de Belleman van Veurne.

De avond begon met een feestelijke rit met de Beaufort Express, waarbij verschillende stops werden gemaakt langs een aantal opmerkelijke kunstwerken van de triënnale. Bij elke stop gaf de Belleman van Veurne een boeiende uitleg over de kunstwerken en hun betekenis, waardoor de deelnemers een dieper inzicht kregen in de tentoongestelde werken.

Wat de tocht extra bijzonder maakte, was dat bij elke stop een ander aperitief werd geserveerd. Dit zorgde voor een gevarieerde en feestelijke sfeer, waarin kunst en gastronomie op een harmonieuze manier samenkwamen.

Na de inspirerende tocht met de Beaufort Express, keerde het gezelschap terug naar de tennisclub L'Amorial. Daar wachtte een heerlijke afsluiting van de avond: een dampende pan paëlla. De gezellige sfeer en de smaakvolle paëlla zorgden ervoor dat de deelnemers nog lang nagenoten van deze geslaagde avond.

UNIZO De Panne - Adinkerke kijkt tevreden terug op dit succesvolle evenement en bedankt alle deelnemers en betrokkenen voor hun bijdrage aan deze onvergetelijke avond. Met de Beaufort Express heeft de organisatie wederom laten zien hoe cultuur, gezelligheid en ondernemerschap hand in hand kunnen gaan.

Nuttig voor jou