“Unieke Belgische erkenning voor Enzo’s ambachtelijk Ijs”

Vincenzo Nerone, oprichter van Enzo’s Ijs, heeft het prestigieuze 'Handmade in Belgium' (HIB) label ontvangen voor zijn authentieke, handgemaakte ijsproducten. Dit label verzekert consumenten van een kwalitatief en lokaal geproduceerd Belgisch product, vervaardigd op kleine schaal.

Vincenzo, een gepassioneerde ambachtsman met Italiaanse roots, zet zijn familietraditie voort door het bereiden van heerlijk, ambachtelijk ijs. "De erkenning met het HIB-label is een bevestiging van de toewijding en liefde die we in elk bakje ijs stoppen," vertelt Vincenzo. Zijn ijs is bekend om de romige textuur en het gebruik van enkel verse, hoogwaardige ingrediënten.

De onderneming onderscheidt zich door continue innovatie en de toepassing van de nieuwste technieken in ijsbereiding, waarvoor Vincenzo regelmatig bijscholingen volgt. Dit alles draagt bij aan de constante verbetering van de kwaliteit van het ijs, wat essentieel is voor de ervaring van de klant.

Enzo’s Ijs nodigt iedereen uit om te komen proeven van hun assortiment, dat met zorg en passie is samengesteld. Het HIB-label helpt consumenten in hun zoektocht naar authentieke, eerlijke en lokale producten, en verzekert hen van de herkomst en kwaliteit van Enzo's ambachtelijk ijs.

Erkenning van UNIZO Limburg

Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg, benadrukt het belang van het label voor Enzo's Ijs: "We zijn verheugd dit label te mogen uitreiken, het onderstreept de echte Belgische oorsprong en de uitmuntende kwaliteit van hun handgemaakte producten."

www.handmadeinbelgium.com

www.enzosijs.com

Nuttig voor jou