Marco Piombo (Dignify), Vanessa Morini (Tru Global Solutions) en Koen Nolmans (Toychamp) zijn de drie kandidaten die straks kans maken op de vijfde UNIZO Genker Ondernemer van het Jaar Award 2024. Dat kwamen we te weten op woensdagavond 22 mei bij HOTEC, waar de vorige winnaar Dries Hoebers ons in alle gezelligheid verwelkomde met een lekker hapje, drankje en boeiende rondleidingen.

De UNIZO Genker Ondernemer van het jaar Award erkent ondernemers die zich onderscheiden door hun prestaties, inzet, innovatie en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Het gaat om ondernemers die een bijdrage leveren aan de economische groei en ontwikkeling van Genk.

“Met deze Award willen we een dubbel doel bereiken. Enerzijds willen we als organisatie van zelfstandige ondernemers het ondernemerschap in de kijker te zetten. 'A good example has twice the value of good advice'. Anderzijds zijn we allemaal trots op Genk en willen we mensen belonen die een trotse ambassadeur zijn voor Genk en de Genkenaren.” zegt Luca Bruno, voorzitter UNIZO Genk.

De toekenning van de Award zal gebeuren door een jury, samengesteld uit vertegenwoordigers van UNIZO, het stadsbestuur van Genk en externe specialisten, waaronder de oud-winnaar Dries Hoebers. De beoordeling zal gebeuren tijdens een bezoek aan de drie genomineerde ondernemingen in de loop van de zomermaanden. Op die dag krijgen de genomineerden ruim de mogelijkheid om zichzelf en hun bedrijf voor te stellen en de juryleden mee te nemen in hun manier van ondernemen.

De uitreiking van de UNIZO "Genker Ondernemer van het jaar" award 2024 is voorzien begin november. De juiste datum volgt later.

Klik hier voor de beelden.


 

 

 

Nuttig voor jou