Mamma Mia Gelateria, gevestigd in Hamont-Achel, heeft het prestigieuze Handmade in Belgium (HIB) label ontvangen uit handen van Carine Hendrikx (Voorzitter UNIZO Hamont-Achel,  Wies Umans (Bestuurslid UNIZO Hamont-Achel) en Eric Bervoets (coördinator HIB UNIZO Limburg).  Dit label, dat symbool staat voor authentieke, handgemaakte en lokale producten, erkent het vakmanschap en de toewijding van Bettina Schnell, eigenares van Mamma Mia Gelateria.

Ambachtelijk Vakmanschap


Mamma Mia Gelateria, een ambachtelijke gelato-maker bekend om haar innovatieve en traditionele Italiaanse ijsbereiding, is vereerd met het ‘Handmade in Belgium’ label van UNIZO. Dit label erkent Belgische bedrijven die hun producten op een ambachtelijke wijze en in kleine oplages produceren.
Bettina Schnell, oprichtster van Mamma Mia Gelateria, uit haar enthousiasme: “Deze erkenning is een bevestiging van onze toewijding aan ambachtelijke kwaliteit en het behoud van authentieke gelato-bereidingsmethoden. Elk bolletje gelato dat wij serveren is met liefde en aandacht gemaakt, gebruikmakend van de beste lokale ingrediënten.”
Mamma Mia Gelateria onderscheidt zich door haar toewijding aan kwaliteit en lokale productie. De gelateria gebruikt enkel de beste Belgische en verse ingrediënten, wat resulteert in een uitzonderlijk eindproduct dat de lokale economie ondersteunt. 


Erkenning van UNIZO Limburg


"Het Handmade in Belgium-label is een erkenning van het vakmanschap en de toewijding van ondernemers zoals Bettina Schnell. Het is een bewijs van hun inzet om hoogwaardige, lokaal geproduceerde producten te leveren", aldus Eric Bervoets.

www.handmadeinbelgium.com
www.mammamiagelateria.be
 

Nuttig voor jou