Het is een vraag die we vaak aan mekaar stellen, uit gewoonte, begroeting of beleefdheid. En toch is die vraag best wel beladen. Want meer dan eens gaat het niet zo goed.
Maar zoiets eerlijk toegeven en bespreekbaar maken, dat voelt toch zo ongemakkelijk. Dus zeggen we bijna achteloos “ça va ” of “goed”. Ons gevoel zegt ons nochtans dikwijls iets helemaal anders, maar dit toegeven, betekent ons kwetsbaar opstellen. Het worden moeilijke dagen, weken en waarschijnlijk zelfs maanden. Velen onder jullie zijn onzeker over de toekomst. En die onzekerheid hebben we allang niet meer gevoeld.

Het is belangrijk dat jullie met deze zorgen ergens terecht kunnen. Als lid of partner van UNIZO maak je deel uit van een groot en sterk netwerk om te groeien, zowel met je zaak, maar vooral ook als ondernemer en als mens. We willen er dan ook graag zijn voor jou. Niet alleen als het makkelijk gaat, maar vooral als het dreigt moeilijk te worden. Wij bieden jou een steunende schouder en een luisterend oor. Daarom, praat over jouw zorgen en uitdagingen! Durf jouw kwetsbaarheden te delen. Connecteren helpt écht, zeker als de tocht moeilijk wordt.

Weet dat we er graag voor je zijn. Je staat er niet alleen voor!

 

Jos Vermeiren - gedelegeerd bestuurder UNIZO Oost-Vlaanderen