Wie risico neemt en op het einde van de maand zelf voor zijn centen zorgt, verdient de beste ondersteuning en verdediging. En dat is exact wat UNIZO Limburg voor jou doet!

In dit magazine vind je een terugblik naar alles wat we deden om ondernemers te helpen in 2020. Een vooruitblik ook naar de ambities die we onszelf in 2021 stellen om ondernemers te ondersteunen én te verdedigen.

Dit is ook een magazine boordevol fierheid op ondernemend Limburg. Want we zijn fier op alle ondernemers aan wie we het afgelopen jaar het UNIZO Handmade in Belgium-label mochten uitreiken. Fier op alle ondernemers die als bestuurslid zo enthousiast bouwen aan het lokale UNIZO-verhaal. Fier op alle ondernemers die zichzelf bleven heruitvinden in 2020, die bleven vechten tijdens de coronacrisis, die de handen in elkaar sloegen met andere ondernemers, ... Fier op iedereen die de sprong waagde naar het ondernemerschap. Fier op alle ondernemers die ervoor zorgen dat de consument steeds meer kiest om bewust te winkelhieren. Ja, fier op zo’n sterk ondernemende provincie!

Naar het magazine