Bekijk alle foto's HIER.

Opnieuw organiseerden UNIZO Leopoldsburg en de gemeente Leopoldsburg hun jaarlijkse netwerkavond - Leopoldsbizz - dit jaar in de trendy Zzilion-stijl.

Tijdens de avond bedankten Voorzitter UNIZO Leopoldsburg, Liesbeth Jaspers, en Schepen Lokale Economie, Franky Geypen, de aanwezigen in hun toespraak voor hun ondernemerschap, veerkracht en doorzettingsvermogen.

🙌 Voorzitter Liesbeth gaf ook een sneak peek van de toekomst met boeiende activiteiten voor ondernemend Leopoldsburg.

🚀 Binnenkort staat er een fascinerende infosessie over AI (Artificiële Intelligentie) op het programma. De nieuwste technologische ontwikkelingen worden binnen handbereik gebracht van lokale ondernemers.  En wat dacht je van een netwerkavond op de fiets? Bewegen door onze prachtige gemeente en tegelijkertijd netwerken, dat belooft een top ervaring te worden!
  
En dat is nog niet alles. Met de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 in zicht, werken we hard aan de opmaak van ondernemersprioriteiten. Deze prioriteiten zullen we overhandigen aan de politieke partijvoorzitters, zodat ons ondernemerschap ook in de toekomst de aandacht krijgt die het verdient.

Na de toespraken barstte het Zzillion feest met een top DJ en danseressen los. 
Bedankt aan de 115 aanwezigen voor jullie energie en enthousiasme! 
 

Nuttig voor jou