UNIZO komt op... voor alle ondernemers in Leopoldsburg

Maar wat betekent dat?

Samen met een aantal geëngageerde ondernemers hebben we 4 concrete prioriteiten bepaald waar het beleid zeker moet op inzetten na de lokale verkiezingen van 13 oktober 2024. Die datum lijkt nog ver weg, maar als we een ondernemersvriendelijk beleid willen na de verkiezingen, moeten we nu onze wensen kenbaar maken.

We roepen de lokale politieke partijen en hun kandidaten op om zich sterk te maken voor de volgende kernpunten:

  • Organiseer een performante gemeentelijke dienstverlening
  • Voorzie meer ruimte om te ondernemen
  • Zorg voor een transparant en fair belastingbeleid
  • Werk aan een positieve profilering van Leopoldsburg om het tot een aantrekkelijke bestemming voor ondernemers te maken

We overhandigden ons pamflet op donderdag 21 maart aan alle lokale politieke partijen zodat zij deze punten ook mee kunnen opnemen in hun partijprogramma. En we zullen hiervoor blijven ijveren in het contact met de gemeenteraadsleden en kandidaten. Het is nu aan de kandidaten om met onze suggesties aan de slag te gaan én aan jou als ondernemer om in oktober ondernemend te gaan stemmen.”

🖨️ Download de printbare versie van ons pamflet en lees de volledige inhoud.  KLIK HIER

🗳️ Zoals je misschien wel weet, is er geen opkomstplicht meer voor de lokale verkiezingen in oktober 2024, maar jouw stem telt wel degelijk. Ga dus zeker ondernemend stemmen.

Geef "zuurstof" aan ondernemers, zodat zij actief kunnen bijdragen aan het bevorderen van een gunstig ondernemingsklimaat, werkgelegenheid, huisvesting en verblijf in Leopoldsburg.

Op de foto van links naar rechts:
Diane De Volder (N-VA), Chantal Nagels (Vlaams Belang), Dorinda Vandecauter (NV-A), Franky Geypen (Vooruit), Ronald Peeters (Vlaams Belang), Danny Bloemen (PRO-CD&V), Marleen Kauffmann (CD&V), Andre Ceustermans (Vooruit), An Segers (UNIZO Leopoldsburg), Eric Coenen (Vooruit), Sofie Maes (Voorzitter UNIZO Leopoldsburg)

Nuttig voor jou