Volgens de enthousiaste bestuursploeg van UNIZO Mol staat de gemeente Mol vooral bekend om haar unieke mix van stadsallure en dorpsmentaliteit. UNIZO Mol heeft zichzelf dan ook als doel gesteld om deze karakteristieke sfeer te behouden en verder te versterken.

“Neuzen in dezelfde richting, dat maakt samenwerken plezant en geeft zuurstof,” antwoordt het bestuur op de vraag wat het leukste is aan hun taak als bestuurslid. En alhoewel de synergie tussen de verschillende ondernemersgroepen niet altijd gemakkelijk is te maken, probeert UNIZO Mol de verbinding te zijn tussen de ondernemers, de gemeente, leveranciers en bewoners.
Net als in vele andere gemeente moet er in Mol dringend werk gemaakt worden van de aanpak van de leegstand van oudere panden zodat ook terug nieuw leven wordt geblazen in het commerciële centrum, volgens de bestuursleden.

Om hun unieke spirit te weerspiegelen hebben de bestuursleden van UNIZO Mol “Zeven Dagen Lang” als titelsong voor hun werking uitgekozen. De eerste vraag tijdens de bestuursvergadering is dan ook “Wat zullen drinken”. Naast het verdedigen van de ondernemersbelangen en het organiseren van allerhande activiteiten moet deel uitmaken van een UNIZO bestuursploeg toch ook plezant zijn.

Terugkijkend op het afgelopen jaar, glimmen de bestuursleden van trots wanneer ze spreken over de “Molse Kei”, hun jaarlijks evenement waarop ze een aantal ondernemers bekronen voor hun werk.
De volgende editie is op vrijdag 17 november, traditioneel op de avond van de Dag van de Ondernemer.

Met hun blik gericht op de toekomst is het bestuur van UNIZO Mol vastberaden om hun ambitieuze doelen voor 2024 te verwezenlijken: de uitbouw van het Jazz Café en het Shoppingfestival tijdens het Weekend van de Klant staat daarbij hoog op de agenda. Maar ook de verkiezingen van 2024 zien ze als kans om hun invloed verder uit te breiden en de belangen van ondernemers nog krachtiger te vertegenwoordigen.

Nuttig voor jou