Op 27 augustus mocht DMR Stoffeerder het prestigieuze HIB-label ontvangen. Dit label, dat symbool staat voor authentieke, handgemaakte en lokale producten, erkent het vakmanschap en de toewijding van Ruben Neyens in de stoffeersector.

DMR Stoffeerder is gespecialiseerd in het herstofferen van meubels en het maken van maatwerk zitmeubels. Het bedrijf staat bekend om zijn aandacht voor detail en de hoge kwaliteit van zijn producten. Of het nu gaat om een geliefde erfstuk dat een nieuw leven krijgt of een volledig op maat gemaakte zetel of decorstuk, Ruben en zijn team zorgen ervoor dat elk stuk voldoet aan de hoogste standaarden. Hun expertise strekt zich uit tot projecten voor zowel particulieren als bedrijven, waaronder hotels, rusthuizen en horecazaken. Met meer dan 30 jaar ervaring in de stoffeersector, combineert DMR Stoffeerder traditionele technieken met moderne trends en materialen om unieke, op maat gemaakte stukken te leveren.

Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg, legt uit: "Het Handmade in Belgium-label is een erkenning van het vakmanschap en de toewijding van ondernemers zoals Ruben Neyens. Het is een bewijs van hun inzet om hoogwaardige, lokaal geproduceerde producten te leveren."

"Het verkrijgen van het Handmade in Belgium-label is een bevestiging van onze inzet voor kwaliteit en vakmanschap," zegt Ruben Neyens. "We zijn er trots op dat ons werk wordt erkend met dit prestigieuze label, en het moedigt ons aan om door te gaan met het leveren van topkwaliteit aan onze klanten.”

https://www.dmr-stoffeerder.be/

 

Ruben Neyens aan't werk

medewerker Joni Weltjens in actie

medewerker Kurt Jame

vader Danny Neyens

vader Danny Neyens

Voorzitster UNIZO Oudsbergen Barbra Dreesen overhandigt het HIB-label aan Ruben Neyens

Nuttig voor jou