Beste ondernemers, nu de energiecrisis maar een storm in een glas water blijkt te zijn (?!), de inflatie onze begroting vooruit helpt (?!), er een stikstofakkoord is en de West-Vlamingen onze stroombevoorrading niet langer zullen tegenhouden, klaart de hemel op. De goede week dus.

Maar we kijken graag verder vooruit. We nemen jullie graag mee op sleeptouw naar een toekomst die uitdagend is maar vooral een toekomst die mogelijkheden schept. Dat digitalisering over veel meer gaat dan websites, webshops en social media moet duidelijk worden op 8 juni. Met Future Forward schotelen we jullie pasklare recepten voor die voor elke ondernemer behapbaar en dus verteerbaar zijn. Geen theoretisch geleuter maar je krijgt in 3 workshops praktische handvaten om innovatieve stappen te zetten in jouw onderneming.  En zoals jullie van ons ondertussen gewoon zijn, zorgen we ook voor een inspirerende keynote.

Inspiratie is immers de beste vitamine om je brein te boosten. Een scheut positieve energie zo net voor de zomervakantie hebben jullie ronduit verdiend. Ik hoop jullie daar massaal te mogen begroeten in Mechelen.  Want netwerken werkt en versterkt ondernemers.

Ik wens jullie en jullie families een mooi paasweekend.

 

"Inspiratie is immers de beste vitamine om je brein te boosten."