De politiek heeft de voorbije week niet echt goede punten gescoord. De vakbond evenmin. We kunnen er cynisch over doen of weglachen maar eigenlijk is het gewoon intriest. En toch. Als jullie belangenverdediger zullen wij wel constructief blijven ijveren voor jullie belangen. We willen dit ook meer tastbaar maken voor jullie. Daarom in deze nieuwsbrief een beknopt overzicht wat we op vlak van belangenbehartiging aan het doen zijn en al gedaan hebben.  

Ondertussen heeft minister Van Peteghem zijn 2de  , of is het als zijn 3de , hervorming aangekondigd. Waar in het vorige plan de pijlen nog gericht waren op de eenmansvennootschappen zien we dit vandaag niet meer in de teksten. We blijven waakzaam. Met de verhoogde aftrek tot 140% voor duurzame investeringen, de gigantentaks van 15%,... zie je de UNIZO vingerafdruk. Alvast veel leesgenot.

Tot slot een “save the date”: op donderdag 8 juni organiseren wij een groots netwerkmoment. We verwachten jullie vanaf 17u30 in Technopolis Mechelen. Maar we zullen elkaar ongetwijfeld nog vroeger tegenkomen op de vele boeiende LOV-events.

Tot snel!

"De politiek heeft de voorbije week niet echt goede punten gescoord. We kunnen er cynisch overdoen maar liever maken wij onze belangenbehartiging tastbaar voor jullie."