Ons team zat vorige week dinsdag met een emmer popcorn voor TV! De reden? Collega Eva, ondernemersadviseur bij UNIZO Limburg, was te zien in een aflevering van ‘Andermans Zaken’.

In dit VRT-programma gaat de bekende Kamal Karmach, naast comedian ook bedrijfsdocent en serial-ondernemer, andere ondernemers met problemen helpen. Waar je vaak sceptisch moet zijn voor dit soort kijkvoer, omdat deelnemers louter kanonnenvlees zijn voor kijkcijfers, levert dit TV-format al meer dan één seizoen correcte en leerrijke televisie op.

Meteen ook de reden waarom we vanuit UNIZO al geruime tijd aan het programma meewerken, zowel voor als achter de schermen. Wat je ziet is telkens een (ondernemers)leven zoals het echt is. Waarbij de sky niet altijd the limit is. Een ondernemerspad loopt immers niet altijd over rozen.

En net daar komt Kamal te hulp. Laat dat hetgeen zijn, waarop wij ons vanuit UNIZO ook al jaren toeleggen: een hulplijn en klankbord bieden voor Limburgse ondernemers. Niet alleen bij de start, maar in elke fase van uw ondernemerschap. Of je nu freelancer, vrije beroeper, retailer of een uit de klassen gewassen KMO met stevige groeipijnen bent.

Ons professioneel team, met jaren ervaring op de teller, staat permanent klaar met eerstelijnsadvies. En voor echt gespecialiseerd advies verwijzen we graag door naar experten in ons netwerk.

Heb jij ook nood aan een Kamal in je zaak (maar dan zonder TV-ploeg op je dak)? We hebben er in Limburg 6 klaarstaan, die zich net als Kamal graag inlaten met ‘Andermans Zaken’ en hun gewicht in goud waard zijn. Figuurlijk dan toch…


Wil jij een vrijblijvende afspraak of een verkennend gesprek met één van onze adviseurs? Laat het dan even weten via 011 26 30 96 of begeleiding@unizo.be.

Bart Lodewyckx
Gedelegeerd Bestuurder UNIZO Limburg