Geen column van de Bart deze keer, maar van mezelf, Willy Naessens. Luister ne keer: nu vrijdag is het Dag van de Ondernemer. Een dag om bij stil te staan, want ondernemers zijn mensen die niet alleen denken en dromen, maar vooral ook durven en doen. En zeer hard werken. Voor de ondernemer is deze dag een welgemeende schouderklop. Het is een uiting van dankbaarheid voor het nemen van risico’s en het omzetten van opportuniteiten naar kansen en werkgelegenheid. Het is een aanmoediging om als gangmakers door te zetten en te blijven ondernemen.

Wist je trouwens dat Dag van de Ondernemer 10 jaar geleden in Limburg werd opgestart? Daarom kom ik nu vrijdag met plezier naar Hasselt. Om met jou mijn ‘10 geboden van het ondernemerschap’ te delen. Geen Vlerick-wijsheden. Maar wel: no nonsense principes over ondernemerschap, gestoeld op principes van gezond boerenverstand. Geen over het paard getilde uitspraken maar realistische inzichten.

Om 9u00 verwacht ik je in de Corda Campus voor een ochtendsessie. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus schrijf je hier in. 

Jij bent onze eregast! 
Of zoals Marie-Jeanne het zou zeggen: ge moogt trots zijn op wie ge zijt en wat ge doet!

Allez, tot dan hé!
Willy Naessens