Ik wil financiering

Haal jouw financiering binnen dankzij UNIZO.

financiering
Kan je hulp gebruiken om je financieringsaanvraag tot in de puntjes voor te bereiden? UNIZO staat je bij in je zoektocht naar financiële middelen. 

  • Wil je weten welke financieringsvormen het best bij jouw onderneming passen? 
  • Wil je met een financiële bril naar je eigen onderneming leren kijken? 

Aan de hand van je financieel plan of boekhoudkundige cijfers brengen we je financieringsbehoefte in kaart. Vervolgens gaan we na welke financieringsvormen mogelijks in aanmerking komen voor de realisatie van je plannen. We zien het breed, ook buiten bancaire kredieten en steunmaatregelen komen aan bod. Zo komen we tot de optimale financieringsmix op jouw maat. Finaal stomen we je klaar om een sterk financieel dossier in te dienen, één dat je kansen bij kredietverleners maximaliseert. 

Dit traject is er voor startende ondernemers die nood hebben aan financiële middelen en voor ervaren ondernemers die financiering nodig hebben om de volgende stappen in de groei van hun bedrijf te realiseren. Doorheen het begeleidingstraject leer je jouw cijfers interpreteren en krijg je meer inzicht in je financiën. 

Kostprijs?
200 euro (exclusief btw).
 

Wat is de ervaring van ondernemers?
ANNEKE LANDA | ZAAKVOERDER BON BINI YOGA & ACTIVE WEAR 

Hoeveel budget heb ik nodig voor verschillende facetten? Hoe stap ik naar een bank in functie van financiering? Ik had 

dringend nood aan duidelijk inzicht in het financieel plaatje! Je onderneming is een beetje je baby dus de “emoties” moesten even aan de kant geschoven worden voor harde cijfers. Na het traject had ik een helder beeld van wat mij te wachten staat op financieel gebied. Mijn financieel plan is goed onderbouwd en daardoor heb ik nu ook minder schrik om naar een bank te stappen voor de nodige kredieten.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Startlening+
Ben je minder dan 4 jaar bezig en heb je nood aan extra financiële middelen? Dan is de Startlening+ iets voor jou. Samen met een UNIZO-adviseur bekijk je of je in aanmerking komt voor dit traject.
De voordelen van de startlening+?

  • Het is een achtergestelde lening aan 3%
  • Tijdens het 1ste jaar wordt er enkel interest afbetaald
  • Je kan maximum 100.00 euro lenen

Voor wie?
Voor iedereen die nog een onderneming moet opstarten of die minder dan 4 jaar actief is. Dit is enkel voor ondernemers in hoofdberoep.

Meer info over de UNIZO-begeleidingstrajecten of wil je je inschrijven? Mail annick.debruyn@unizo.be

Meer info: KMO, Ondernemersforum, Start-ups, Starten, Financieel plan, Steunmaatregelen, Financiering