Elektro afdanken @work? Wij halen het gratis op met Recupel Pick-up.

Publireportage

De handige service van Recupel die gratis de oude toestellen van je organisatie ophaalt en recycleert. 
Ontdek in enkele klikken Recupel Pick-up, onze service die oude toestellen op jouw werk komt ophalen en recycleert.

Graag stellen wij jou Recupel Pick-up voor, de handige service van Recupel die gratis de oude toestellen van je organisatie ophaalt en recycleert… Goed voor de planeet en je portemonnee.

Hoe werkt het?

 1. Verzamel je elektronische apparaten
  Verzamel al je oude apparaten: laptops, muizen, schermen, koffiemachines, frigo’s, … Meer bepaald huishoudelijke apparaten waar je een Recupel-bijdrage op betaalde. Professionele toestellen zoals bijvoorbeeld een koeltoog kunnen wij niet verwerken. Ontdek er alles over in deze video
 2. Vraag gemakkelijk en vlot een Pick-up aan
  Vul je gegevens in, geef aan welke container of doos het beste past voor jouw hoeveelheid apparaten. Deel -indien mogelijk- enkele foto’s of geef een beschrijving van de toestellen die je wil afgeven. Pick-up aanvragen
 3. We halen je apparaten op @work
  Onze chauffeurs contacteren je om het ophaalmoment te bevestigen en komen vervolgens achter jouw toestellen. Voor een grotere hoeveelheid wordt er een container afgezet die je zelf kan vullen en die wij later weer ophalen.
 4. We recupereren en recycleren je apparaten
  De toestellen die nog werken, krijgen tweede leven via de kringloopwinkels, de andere worden gerecycleerd tot nieuwe grondstoffen.

Bij vzw Recupel willen we zoveel mogelijk lampen en elektr(on)ische toestellen inzamelen om ze een nieuwe bestemming te geven.

Kortom, al wat op elektriciteit of batterijen werkt, of voorzien is van een stekker of plug.

We hebben allemaal onnoemelijk veel apparaten die nooit gebruikt worden en die stof staan te vergaren in onze kasten. Nochtans bestaan die apparaten uit materialen die omgezet en hergebruikt kunnen worden voor de fabricage van nieuwe producten. Als het gaat om toestellen die nog werken, dan kunnen deze zelfs onmiddellijk een andere bestemming krijgen.

Door je toestellen aan Recupel toe te vertrouwen, heb je de garantie dat ze correct worden gerecycleerd of opnieuw worden verspreid via tweedehandswinkels. De verwerking van je toestellen wordt ook gemeld aan de autoriteiten.

Ontdek er alles over op recupel.be/Pick-up

Alvast dankjewel van Recupel!