Lunchen met cijfers. Daar ben ik graag bij! 

Wat?
De UNIZO KMO-talks zijn interactieve & informele KMO-lunches. Vier keer per jaar brengt UNIZO provincie Antwerpen KMO-ondernemers rond de tafel, telkens met een nieuw onderwerp. Houd onze kalender dus zeker in de gaten! 

Tijdens deze KMO-Talks gaan we in gesprek met enkele experts van PIA Group over 'E-facturatie' en BTW als groeimotor. Ondernemers kunnen hier terecht voor accountancy maar ook voor gespecialiseerd advies in een brede waaier domeinen.

PIA Group is de snelst groeiende accountancy en advisorygroep van Vlaanderen en onderscheidt zich van de andere spelers in de markt door accountancykantoren over te nemen met respect voor hun aanpak en eigenheid. De kantoren behouden hun eigen naam en werkwijze en het ondernemerschap van de vennoten wordt niet beknot. PIA Group ondersteunt alle type ondernemers: dus niet alleen kmo’s, vrije beroepen maar ook zelfstandigen en eenmanszaken. Zij kunnen bij PIA-kantoren terecht voor accountancy maar ook voor gespecialiseerd advies in een brede waaier domeinen: btw, legal, corporate finance, vermogens- en successieplanning, CFO-as-a-service digitale transformatie, M&A en.subsidies.

Ondernemers denken vaak dat BTW een noodzakelijk kwaad is. Het kan echter een sterke groeimotor zijn. Hoe? Dat leggen de experten van PIA Group graag uit.
Bij onze ondernemerslijn krijgen we heel wat vragen over E-facturatie. Dit zal verplicht worden vanaf 2026. Gelukkig weet onze partner PIA Group daar wel raad mee.

Let's talk!

Wanneer?
Donderdag 5 december van 12u tot 14u

Waar? 
Afspanning de Jachthoorn, Doornstraat 11, 2550 Kontich

Voor wie?
Deze lunch is exclusief voor KMO-zaakvoerders uit alle sectoren (vanaf 5 FTE’s, UNIZO-leden). Nog geen UNIZO-lid? Sluit gerust eenmalig aan en maak kennis met ons KMO-netwerk.

Indien je vegetarisch, lactose- of glutenintolerant bent of bepaalde allergieën hebt, vragen we om dit mee te delen per mail aan kmo.antwerpen@unizo.be

Facturatiewijze overschrijving
Na inschrijving wordt een factuur opgestuurd. De inschrijving is enkel geldig na betaling van de factuur
Extra tegemoetkomingen
Zie de algemene voorwaarden in geval je jouw deelname annuleert.
UNIZO provincie Antwerpen vzw
BE39 4025 5384 3119
Betaalwijze
Online betaling of overschrijving
Een factuur voor voldaan
5
december

Praktische informatie

12:00 - 14:00
De Jachthoorn
Doornstraat 11, 2550 Kontich
95 EUR excl. btw
Organisator
UNIZO Provincie Antwerpen

Nuttig voor jou