Op woensdag 22 mei kwamen we de drie genomineerden te weten die kans maken op de "Genker Ondernemer van het Jaar Award 2024": Het zijn Vanessa Morini, Tru Global Solutions, Koen Nolmans, Toychamp en Marco Piombo, Dignify

De allereerste Award uitreiking van UNIZO Genk vond plaats in 2020 met Bart Hiemeleers van het Genker Plantencentrum als winnaar. Het rijtje van winnaars werd de jaren nadien aangevuld met Olivier Strauven (Wara), Gianfranco Raineri (Italiaanse specialiteiten en delicatessen) en als laatste Dries Hoebers van HOTEC, gekend van houten trappen, binnendeuren en binnenhuisschrijnwerkerij.

Wij zijn alvast benieuwd welke straffe ondernemer er dit jaar kans maakt op de felbegeerde Ondernemers Award uitgereikt door UNIZO Genk.
Schrijf je snel in en kom het te weten op 5 november in de Wara! De inschrijvingen sluiten af op 1 november. 

Stefan Goris (Roedelmanagers) zal ons die avond inspireren als Europees en Wereldkampioen sledehondenrennen. Een sport waar leiderschap, communicatie en teamwerk centraal staan. Hij maakt van zijn passie zijn beroep en geeft nu gastlezingen, schreef een boek over natuurlijk leidinggeven, helpt mensen met hun hondenproblemen en organiseert workshops en teambuildings. Hij verzilvert zijn inzichten vanuit de topsport om teams dichter bij elkaar te brengen en vakkundige uitleg om te zetten in praktische oefeningen. Hierdoor kan iedereen, net als een goed samenwerkende roedel, hun doel makkelijker bereiken.

Programma

19u30 Ontvangst 
19u45 Verwelkoming door Luca Bruno voorzitter UNIZO Genk
19u50 Olivier Strauven - Welkom bij Wara!
20u00 Voorstelling genomineerden
20u10 Keynote spreker - Stefan Goris, Roedel Managers
21u00 Bekendmaking 'Genker Ondernemer van het jaar'
21u15 Netwerkmoment met Food - Drinks - Music
23u30 Einde

Graag tot dan!
De bestuursleden van UNIZO Genk

 

Facturatiewijze overschrijving
Onkostennota
UNIZO Genk
BE57453018793135
Betaalwijze
Overschrijving
5
november

Praktische informatie

19:30 - 23:30
Wara
Stalenstraat 86, 3600 Genk
75 EUR Niet-leden
50 EUR UNIZO leden
Organisator