Over UNIZO Vlaams Brabant & Brussel

Een ondernemersvriendelijk klimaat in Vlaams-Brabant en Brussel

UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel informeert, adviseert en behartigt de belangen van ondernemers. Op die manier werken we aan het ondernemersvriendelijk klimaat in Vlaams-Brabant en Brussel.

Starterswerking

UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel helpt startende ondernemers op weg, geeft advies op maat, denkt mee na over de meest gepaste rechtsvorm, geeft feedback over de haalbaarheid van een project …  Liantis ondernemersloket sluit hier naadloos op aan en begeleidt starters om een ondernemingsnummer en btw-statuut te verkrijgen, het sociaal statuut in orde te brengen of bepaalde vergunningen aan te vragen. 

Goed draaiende ondernemingen 

We bieden een ruime dienstverlening voor ondernemers die al een tijd in het vak zitten. Bent u retailer, freelancer, maker, vrije beroeper of KMO? Wij hebben voor elk van u een gepast aanbod. 

Ondernemingen in verandering

Wenst u ondersteuning in het groeiproces van uw bedrijf of gaat u internationaal? Wil u een zaak overnemen of overlaten? Wenst u een duwtje in de rug om antwoorden te bieden op bepaalde knipperlichten in uw organisatie? UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel staat u graag bij.

Lokale werking

UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel heeft ook een hele reeks lokale ondernemersverenigingen. Die zijn actief op niveau van een stad of gemeente en organiseren daar activiteiten en netwerkevents. Ze behartigen er ook de belangen van de lokale ondernemers.

Brussel

UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel is de enige regiowerking binnen UNIZO die in twee gewesten actief is. Naast activiteiten, overleg, standpuntbepaling en dienstverlening is er in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ook een energiecoach van UNIZO actief. Op het vlak van belangenbehartiging wordt nauw samengewerkt met UCM, Union des Classes Moyennes. 

UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel op de sociale media

Facebook-pagina van UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel
Download de UNIZO-app via www.unizoapp.be