Over UNIZO West-Vlaanderen

UNIZO West-Vlaanderen verenigt 15.000 ondernemers

De meest representatieve ondernemersvereniging 

UNIZO West-Vlaanderen verenigt zo’n 15.000 zelfstandige ondernemers en vrije beroepen, van starters tot KMO’s en is zo de meest representatieve ondernemersvereniging in West-Vlaanderen. We kiezen er voor om dicht bij onze ondernemers te staan. Dit onderstrepen we met onze 4 regionale kantoren en de actieve betrokkenheid van onze ondernemers. 

Een ondernemersnetwerk 

UNIZO West-Vlaanderen behartigt de belangen van de West-Vlaamse ondernemer bij diverse actoren op lokaal, regionaal en provinciaal vlak. UNIZO West-Vlaanderen wil ondernemers verenigen in de breedste zin van het woord. 

Via belangenbehartiging, advies, begeleiding en informatie werken we aan een ondernemersvriendelijk beleid in onze provincie. We nemen echter ook de tijd om ondernemers op een constructieve manier met elkaar kennis te laten maken en synergiën te zoeken. Dit via starterssessies, KMO-contact netwerkactiviteiten, OndernemersForums, opleidingen en actuasessies. 

Een sterk team tot uw dienst

Een team van zo’n 25 enthousiaste medewerkers staat paraat voor onze ondernemers in onze 4 lokale kantoren. Toch zijn de ondernemers zelf, de kracht van UNIZO West-Vlaanderen. De actieve betrokkenheid van onze ondernemers maakt het verschil! Onze 80 lokale ondernemersverenigingen met meer dan 800 bestuursleden zijn sterk lokaal verankerd en spelen ook een actieve rol in onze organisatie. 

Samen met onze Raad van Bestuur staan zij steeds ter uwer beschikking:

De Raad van Bestuur van UNIZO West-Vlaanderen is als volgt samengesteld:

Voorzitter: Jef Maeseele

Dirk Braeckevelt, Barbara Callewaert, Ann Coussement, Pascal Hendriks, Katleen Lanckriet-Van Steen, Isabel Lapeirre, Johan Louagie, Jef Maeseele (voorzitter), Steve Ronse, Bart Seys, Els Soete, Stijn Van den Abbeele, Jim Van Hecke, Peter Van Luchene, Vincent Van Walleghem, Gerdy Verhack, Hendrik Vermeulen, Jan Voet en Dirk Waeyaert.

Op basis van hun expertise worden volgende personen ook uitgenodigd op de vergadering:

Stan Callens, Ruben Degryse, Thierry Demeyer, Mark Desmet, Jos Dierickx-Visschers, Vincent Neyman, Mark Roygens en Erwin Van der Kelen.

Contacteer ons

Hebt u vragen of problemen, onze adviseurs staan klaar om u te helpen en te ondersteunen. Contacteer ons voor de meest actuele info nuttig voor jouw onderneming.