Terugblik op het Bedrijfsbezoek bij Coenjaerts NV

Op donderdag 6 juni mochten we met UNIZO Hamont-Achel op bedrijfsbezoek bij Coenjaerts NV, een familiebedrijf dat al sinds 1835 een begrip is in Limburg. Dit bezoek bood ons een unieke inkijk in de wereld van houtskeletbouw en interieurprojecten, perfect uitgevoerd door dit gerenommeerde bedrijf.

Het gebouw van Coenjaerts NV, dat harmonieus opgaat in de natuurlijke pracht van Achel, straalt zowel professionaliteit als rust uit. Dit gevoel van kwaliteit en zorg is kenmerkend voor het bedrijf, dat al zes generaties in dezelfde familie is gebleven. Vandaag de dag wordt het bedrijf geleid door de broers Geert en Dirk Coenjaerts, samen met Dirk's zoon Bert die eveneens een belangrijke rol speelt. De administratie is in de bekwame handen van Dirk's dochter Joke.

Tijdens ons bezoek kregen we een uitgebreide rondleiding en een boeiende presentatie over hun innovatieve projecten en technieken. We werden niet alleen geïnspireerd door hun vakmanschap, maar ook door hun voortdurende inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid.

We danken Coenjaerts NV voor hun warme ontvangst en kijken terug op een leerzame en gezellige avond.

Bekijk alle foto's HIER

Nuttig voor jou