Op 6 juni vond de BMW Monserez Speeddate plaats in Ieper, een evenement georganiseerd door UNIZO Ieper. De avond begon met een inspirerende keynote van Smart-boost, waarbij de deelnemers waardevolle netwerktips kregen. Daarna werd er volop gespeeddatet, waarbij de aanwezigen volop gebruikmaakten van de gelegenheid om nieuwe zakelijke connecties te leggen.

BMW Monserez Aalbeke, Kortrijk en Ieper fungeerden voor de derde keer als gastheer en mede-organisator van dit succesvolle netwerkevenement. Dankzij hun extra steun konden de meer dan 80 deelnemers gratis deelnemen aan de speeddate en genieten van de heerlijke catering verzorgd door This is Woodness.

De sfeer was fantastisch en de opkomst groot, wat bijdroeg aan het succes van de avond. De deelnemers waardeerden niet alleen de netwerkgelegenheden, maar ook de gezellige en ontspannen ambiance.

Met de slogan "Freude am Fahren und Netzwerken" was dit evenement opnieuw een schot in de roos. UNIZO Ieper kijkt dan ook uit naar de vierde editie volgend jaar. Tot dan!

Nuttig voor jou