Stani Jeurissen en Patricia Nulens van Bakkerij Jeurissen, met 2 vestigingen in Lanaken, hebben het prestigieuze 'Handmade in Belgium' (HIB) label ontvangen voor hun ambachtelijke broden en banketproducten. Het HIB label staat symbool voor authenticiteit, vakmanschap en lokale productie en erkent de uitzonderlijke kwaliteit van de producten van Bakkerij Jeurissen.

Met heel wat jaren ervaring in het bakkersvak combineert Bakkerij Jeurissen traditionele technieken met hoogwaardige, lokale ingrediënten om producten te creëren die niet alleen heerlijk smaken maar ook de Limburgse cultuur vertegenwoordigen. Als warme bakker staan ze bekend om hun rijsttaarten van eigen recept en hun dagelijks aanbod van 43 verschillende broden.

“Het ontvangen van het Handmade in Belgium-label is een grote eer en een bevestiging van ons streven naar kwaliteit en authenticiteit” zegt Stani Jeurissen. “Wij geloven in de kracht van lokale productie en zijn trots om onze klanten elke dag te kunnen voorzien van vers gebakken croissants, brioche, taarten, speculaas, bokkenpootjes, kattentongen, broden en vlaaien.”

Erkenning van UNIZO Limburg

Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg “Het Handmade in Belgium-label is een erkenning van de toewijding en het vakmanschap van ondernemers zoals Stani en Patricia. Door dit label te dragen, laat Bakkerij Jeurissen zien dat zij staan voor kwaliteit, traditie en lokale productie.”

www.handmadeinbelgium.com

Nuttig voor jou