KMO ADVIESRAAD

kmo adviesraad

Adviesraad waarin tijdelijk externe adviseurs zetelen. Hulp bij strategische belangrijke beslissingen. Betaalbaar en geen administratieve rompslomp. Duurtijd: afgestemd op maat van jouw kmo. Tarief gebaseerd op de noden van jouw bedrijf. Als ondernemer wil je dat jouw bedrijf vooruitgaat. En dat gaat vaak beter als je even stilstaat. Want stilstaan om te reflecteren over de koers die jij best volgt, is de ideale manier om te groeien. Hoe je dat doet? Met een KMO Adviesraad natuurlijk!

UNIZO weet maar al te goed dat jij er dikwijls alleen voor staat bij het nemen van belangrijke beslissingen in jouw KMO. Met de oprichting van een KMO adviesraad kan je dit voor een stuk opheffen. Sinds 2011 begeleidde UNIZO meer dan 350 KMO’s bij de oprichting van hun KMO-adviesraad. 

 Ontdek alles om je eigen KMO Adviesraad op te richten!

Met een KMO Adviesraad...

  • lanceer je een klankbord en denktank voor jouw bedrijf
  • heb je systematisch aandacht voor de langetermijnvisie en de strategie van jouw KMO
  • bevorder je de transparantie en de continuïteit van de besluitvorming
  • help je het evenwicht bewaken tussen het belang van de onderneming en jouw eigen of het familiale belang
  • overstijg je de eenzaamheid als bedrijfsleider 

Een adviesraad op maat van jouw KMO

Dit adviserend platform bestaat uit onafhankelijke specialisten die jou helpen bij het nemen van belangrijke strategische beslissingen. Wens je jouw bedrijfsstrategie verder uit te tekenen of heb je nood aan meer marketingkennis? Overweeg je buitenlandse markten te verkennen of ben je op zoek naar hulp bij jouw expansieplan? Of wil je je personeelsbeleid professioneel uitbouwen? Misschien ben je de opvolging in het bedrijf aan het voorbereiden en wil je de opkomende generatie nauwer betrekken bij het bedrijfsbeleid?

Met experts in het gewenste vakgebied

Waarover je ook deskundig advies wenst, UNIZO zoekt voor jou de geschikte experts om te zetelen in jouw Adviesraad. UNIZO stelt je een geschikte mix aan specialisten in de gewenste vakgebieden voor waarbij jij beslist wie er uiteindelijk in uw KMO-adviesraad zal zetelen.

Aan een betaalbaar tarief

En ook al is extern advies goud waard, UNIZO houdt de KMO Adviesraad erg betaalbaar. Grijp dus deze kans om een KMO Adviesraad te installeren in uw bedrijf. Je vindt alvast meer info op de website van KMO Adviesraad.

Een expert in jouw bedrijf?

Een ondernemer kan niet van alle markten thuis zijn. Het aantrekken van extern advies is dan ook een verstandige zaak. Dat kan voor alle vakdomeinen zoals strategie, financiën, import/export, marketing en sales, personeelsbeleid, opvolging en overlaten, ICT, innovatie, expansie, logistiek, structurering bedrijf, ... Expert@Board beschikt over een ruime databank van topexperten. Wist je dat een topexpert inschakelen in jouw bedrijf wel betaalbaar is? Schakel UNIZO Expert@Board in en krijg met de KMO Portefeuille TOT 30% SUBSIDIE voor een expert uit de bedrijfswereld!

Expert@board